• Лазерно рязане
  Лазерното рязане е технологичен процес, осигуряващ висока степен на точност и прецизност на обработваните изделия от листов материал. Лазерно могат да се режат както черни и цветни метали (алуминий, мед, месинг, черна, неръждаема и поцинкована стомана), така и неметални материали (плексиглас, дърво, MDF, картон, текстил, кожа и др.).
 • Лазерно гравиране
  Лазерното гравиране е метод за надписване или изобразяване върху метални и неметални материали. Лазерното гравиране се прилага широко за рекламни материали, персонализирани подаръци и др.
 • Огъване на листов материал
  Студеното огъване в някои случаи е не само най-практичен, но и единствен вариант за огъване на материалите, ако не е допустима термична обработка.
 • CNC Рязяне и гравиране на рутер
  Рязането и гравирането с рутер се прилага за цветни метали (алуминий, месинг и др.) и неметални материали (инженерни пластмаси, разпенено PVC, ABS, плексигклас, поликарбонат, MDF плоскости, шперплат и др.).
 • CNC Фрезоване с обработващ център
  С обработващ център с ЦПУ се извършват всички видове фрезови операции (фрезоване, свредловане, резбонарязване) на призматично-корпусни детайли. Фрезовата обработка се характеризира с постигане на висока точност на размерите и ниска грапавост на повърхнините на обработваните детайли. Чрез фрезоване могат да се обработват черни, неръждаеми, цветни метали, инженерни пластмаси и др.\
 • CNC Струговане
  Струговите машини се използват предимно за обработка на ротационни детайли, чрез челно, цилиндрично струговане, свредловане, резбонарязване, обработка на канали, профилно струговане. Работата със стругови машини с ЦПУ осигурява стабилен технологичен процес, с постигане на висока точност на размерите и ниска грапавост на повърхнините. Чрез струговане могат да се обработват черни, неръждаеми, цветни метали, инженерни пластмаси и др.
 • Заваряване
  Заваряването е процес на съединяване или стопяване на части метал с помощта на топлина и/или компресия до образуване на сплав. Фирмата разполага с квалифицирани заварчици, заваръчни техници и оборудване за заваряване на черни и неръждаеми метали.
 • Прахово и мокро боядисване
  Боядисването придава завършен вид и корозионна защита на металните изделия. Предимствата на праховото боядисване, в сравнение с конвенционалното боядисване е получаване на няколкократно по-издръжливо покритие, без стичане и наслояване на боята.
 • Галванични покрития
  Галваничните покрития (поцинковане, никелиране, хромиране, помедняване, байцване) са довършителен процес на готовата продукция. Правят се защитни, защитно-декоративни и декоративни покрития. В зависимост от вида, покритията защитават готовата продукция от корозия, предпазват срещу въздействието на атмосферата, използват се за декоративни цели.
 • Изготвяне на 2D/3D проекти